Pro ujasnění dodávám, že následující příhoda je zcela či částečně smyšlená a nemusí se vůbec shodovat s realitou. Jakákoliv podobnost se skutečnými osobami je zcela náhodná. Vyprávěl mi to kamarád, a to nějak takto:
--
Jedu si takhle po spojce, směrem na pracovní pohovor, když si za sebou všimnu diskotéky. Znáte to, člověk se těší na schůzku, aby byl dobře naladěn tak hraje nahlas hudba, chvíli to trvá, než si všimne, spojka výjimečně zcela volná... No, tak jsem uhnul, s předpokladem, že jedou někam zasahovat, pomáhat a chránit, atp.
No, dojeli na mou úroveň, došlo mi že asi nejeli někam pomáhat, a dost agresivně gestikulovali, abych jakože zajel ke krajnici. Nebál bych se říct, že byli oba příslušníci trochu nasraní. Inu zastavil jsem na bezpečném místě a začalo mne mrzet, že nemám připravené nahrávání...
P: "DOKLADY!!"
- beze slova předávám doklady
P: "VÍTE KOLIK JSTE JEL?!!!"
Já: "Z čeho jsem podezřelý?"
P: "VÍTE KOLIK JSTE JEL?!?!?!"
Já: "Já se Vás ptám, z čeho jsem podezřelý..."
P: "Jsme jeli za váma, na tacháči 160 a nemohli jsme vás dohnat!!!!"
Já: "Mno a z čeho jsem podezřelý?"
Borec naprosto rudej, zmlknul, HODIL po mě dokladama otevřeným okýnkem, takže se mi rozletěly po celém autě. Nasedl do transitu a beze slova odjeli :-).
Bohužel jsem po dojezdu na místo určení zjistil, že mi z dokladů chybí řidičák... borec mi ho normálně ukradl :-). Tak jsem ještě volal 158, že jako nějaký příslušník, co měl asi špatný den, na mě páchal kontrolní kontrolu a jak byl od rána rozmrzelej, tak po mě dokladama hodil, ale řidičák si asi "omylem" nechal :-). Prý se mi mají ozvat, tak se těším na dozvuky, kdyžtak dám vědět!